Nyt on sitten meidän koti myynnissä, ostakaa hyvä saunallinen kaksio! Eli olemme päässeet Ranjin kanssa sopimukseen ja meidän nykyinen koti on nyt myynnissä. Kirjoitimme juuri muutama tunti sitten paperit ja nyt muutaman päivän sisään tämä koti on netissäkin esitteillä, asuntovälitäjän kautta tietenkin.

Pääsimme sopimukseen välityspalkkioista ja itse asunnon hinnasta ja nyt odotellaan miten tulee käymään. Avaimet annetaan huomenna välittäjälle ja Ranji lähtee Intiaan myös huomenna ja mun ois tarkotus pitää koti mahdollisimman siistinä kun ei tiedä kuka haluu tulla tätä katsastamaan ja milloin... Varsinainen avoin esittely on kuitenkin ekan kerran vasta kahden viikon kuluttua. Vähän pelottaa jos koti menee pian kaupaksi, sillä siinä tapauksessa meille tulisi ylimääräinen muutto tammikuuhun asti meidän äitin jalkoihin... Ei mikään ihannetilanne, mutta pitää vaan venyä ja olla valmiina siihenkin. Ihannetilanne tietty ois että asunto menee nopesti kaupan, mutta ostajalle sopisi että saa asunnon käyttöönsä vasta tammikuun puolessa välissä. Vaan mitä sitä miettimään, otetaan asia vastaan sellaisena kuin aika näyttää.

Ranji tosiaan matkaa Keralaan huomenna. Mitään ei ole vielä pakannut ja ensi yönkin viettää töissä eli aika hapiaan saa huomenna toimia. Munkin pitää väsätä vielä ostoslista sille mukaan ens yön aikana...

Varasin talon pesutuvan käyttööni viikon päästä maanantaiksi. Saan pestyä eteisen käytävämaton ja peitot sitten. Oma kylppärin lattia ja meitin pesukone on molemmat liian nafteja moiseen hommaan.

Tänään käytiin myös siellä uudessa kodissa. Tarttee ilmeisesti ostaa uus pyykkikonekkin kun kodinhoitohuoneessa on tilaa vaan sellaiselle sivustatäytettävälle mallille (no, mein vanha kone onkin jo aika vanha, muoviosatkin ihan kellastuneet ajan saatossa)... hmm, onneksi siellä on kaikki keittiön koneet uusittu viimeisen kolmen vuoden sisään eli niihin ei tartte investoida. Ja seinät kaikki siellä oli niin siistissä kunnossa ettei tartte myöskään maalata tai tapetoida. Lattiat on parkettia paitsi kummassakin makkarissa on muovimatto eli niihin haluaisin asentaa laminaatit. Ja saunan oven alle tarttee väsätä kissaeste ettei katit pääse saunan puolelle karvaamaan. Pihasta selvisi sen varran uutta että siellä kasvaa myös mansikoita, nam.

Ai joo, yks hassu juttu. Myyjät siis kysyivät meiltä perjantaina halutaanko ostaa se yks kaappi joka niillä on makkarissa. Ostettiin se kun oli siisti ja hyvänkokoinen, luikuovilla ja peileillä varustettu kaikenlisäksi. Mutta Ranjipa osti niiltä vielä akvaarionkin kaloineen päivineen... Kyllä mä eläimistä tykkään, mutta kaloista en kun niiden kanssa ei voi komminikoida että siinä mielessä ihan turhia eläimiä... kissat varmaan tykkää niistä ;op  Mutta joo, Ranji harvoin mitään haluaa eli jos nyt akvaariota teki mieli, niin mikäs siinä. Mua vaan ei kiinnosta akvaariotouhut lainkaan, mutta ei se haittaakkaan kunhan mun ei tartte evääni liikauttaa sen eteen. Siinä sitten tingittiin puolin jos toisin ja lopulta summaksi jäi 175€ eli halvalla saatiin iso kaappi ja iso akvaario =o) Mitäköhän vielä oisvat keksineen, ellei tässä vaiheessa ois lähdetty pois. Sillä miehellä oli jumalaton määrä autojen pienoismallejakin, onnex Ranji ei himoinnu niitä... ;oD

istockphoto_368319_thinking_outside_the_