Tänään tulee kuluneeksi tasan puoli vuotta siitä kun meidän superihana sylivauva Hippis syntyi. Koska ulkona oli suht lämmin ja kuiva keli, menimme ulkoilemaan hetkeksi kameran kanssa. Sen jälkeen koko katras sai ateriaksi raakaa possunlihaa ja hyvin maittoi.

Sen muutaman kuukauden aikana kun tämä kissa on meillä asunut, olen tullut satavarmaksi siitä, että tämän kissan hankinta oli kannattava teko. Jos kaikki birmat ovat perusluonteeltaan edes vähän samankaltaisia Hippiksen kanssa, niin en voi kuin suositella rotua kaikille. Seurallisempaa kissaa saa hakea. On tietty totta, että jokainen kissa on yksilö rotuunsa katsomatta. Hippi jokatapauksessa on juuri oikea ja rakas perheenjäsen meille. Toki Laati ja Tiitu kissatkin ovat suloisia ja kilttejä karvakasoja, ei sillä.

Me ollaan kai oltu muutenkin kaikkien kissojemma kanssa onnekkaita. Kukaan ei tee suurempia tihutöitä ja siivotahan ihmisten täytyy vaikkei eläimiä olisikaan. Huonekaluja ja tapetteja meillä ei kukaan kissoista ole innostunut raapimaan ja pissavadin tarkoitus on hyvin selvillä. On se niin mukavaa käpertyä iltaisin sohvannurkkaan kun kaksi kissoista kilpailee sylipaikoista ja kehräys ympärillä kuuluu triplana. Kissat on ihania!

1016248.jpg   Ilmeisesti puoli vuotta on hyvä ikä kiinnostua niinkin miehisestä lajista kuin jääkiekko...

1016249.jpg  Voishan tuota koittaa itsekkin. Mihin se musta juttu katosi???

1016252.jpg

1016253.jpg  Syksyn tuoksua ilmassa

1016260.jpg Miten mahtaisi käydä, jos tuonne kiipeäisi?

1016261.jpg   Ei vaikuta hyvältä...

1016259.jpg   Jotain mielenkiintoista