...asia meinaan. Tänään käytiin katselemassa laminaatteja makuuhuoneisiimme ja löytyikin yksi hyvä. Väriltään aika samaa luokkaa kuin parketti muissa huoneissa ja mikä parasta, se oli tarjouksessa! Nooh, kahteen huoneeseen tartte ostaa kuin 25m2 mutta kyllä se hintaa tekee jos neliö maksaa kolmatta kymppiä... Nyt ei maksanu ja olen asiaan kovin tyytyväinen. Yx tutuntuttu (eli mieheni ystävän ystävä) tulee laminaatit asentamaan huhtikuussa ja sitten voi jo pyytää sukulaisia kakkukahveelle uuteen kotiin =o)

Tänään on ollut aivan jumalallinen auringonpaiste, huomaa itsekkin olevan aurinkoisemmalla tuulella kuin monena muuna päivänä. Enkä taatusti ole ainut. Näin erään iloisen eläimen lähioptikkoliikkeemme edessä. Aivan ihana pieni fretti! Se mennävikelsi narussaan niin iloisenoloisena, että taisi nauttia auringosta sekin =o) Oli muutem ensimmäinen fretti, jonka ikinä olen nähnyt livenä, sitä oli pakko jäädä ihan ihmettelemään pieneksi hetkiseksi.

1349079.jpg  Fretti

Tänään otin Tiitu-kissan valjaissa pihalle. Vuoronperään näitä kahta vien, muuten menee narut sekaisin ja sitten ollaan "Hoo Moilasina"... helpompaa yksitellen. Kissa meni heti lumeen seisomaan, mutta ei sitten viihtynyt siinä kovin pitkään ja sitä en ihmettele yhtään. Hetken jaksoi innoissaan katsella ympärilleen ja hurista, mutta sitten pyysi sisälle. Kukapa sitä paljain varpain kauaa pihalla talviaikaan...

Nyt tää menee nauttimaan käpykakkua jonka ihana mieheni osti vieraiden vuoksi eilen illalla. On ne vaan niin hyviä... (käpykakut!).