Chak De India (2007) Pääosassa Shah Rukh Khan ja tiimillinen tuntemattomampia kasvoja... Kesto 152 min

Mulla oli aika vahvoja ennakkoluuloja tämän elokuvan suhteen, olihan elokuvan aiheena hockey joukkue. Mä en rakasta katsella urheilua. Tämän kuitenkin halusin nähdä, olihan pääosassa itse Shah Rukh Khan.

Elokuvasta tiesi jo ennen katsomista, miten se tulisi päättymään, joten se paljastuu tässäkin textissä. Tarttee ajatella aika yksinkertaisesti, jos filmi kertoo Intian naisten hockey maajoukkueesta, eikä arvaa miten se tulee loppumaan... Todellinen vaikeuksien kautta voittoon elokuva. Tätä jaksoi kuitenkin seurata vaikkei tarttenut/saanut jännittää lopputulosta...

Kabir Khan (SRK) on entinen Intian miesten hockey-joukkueen kapteeni, joka epäonnistuttuaan finaalissa Pakistania vastaan vaipuu maan alle seitsemäksi vuodeksi. Hän kuitenkin palaa kuvioihin kun alkaa naisten maajoukkueen nosto "maailmankartalle", tällä kertaa valmentajana, kovaotteisena sellaisena, joka kyllä saakin tulosta aikaan.

Mieheni kehui, että tämä on hyvä elokuva. Epäilin, sillä tiedän että hän rakastaa seurata urheilua taatusti enemmän kuin minä. Turhaa epäilin, tykkäsin itsekkin tästä. Kax ja puol tuntia meni hetkessä (joidenkin elokuvien aikana se on ihan liian pitkä kesto...). Musiikista en niin kauheesti tykännutkään, liikaa konejytkytystä. Oisin kaivannut enemmän intialaisuutta musiikkiiin, mutta kaipa se konepoppi sopi elikuvan luonteeseen. Kannattaa katsoa kyllä.

chak-de-india-wallpaper-28453-5641.jpg