Packing, packing, packing ja vaihteen vuoksi pakkaamista ja pakkaamista ja pakkaamista. Sois tän jo loppuvan pikkuhiljaa, vaikka oma vika kun aloitin "hyvissä  ajoin".

Jos oisinkin jättänyt kaiken viimetinkaan, sais kaiken laatikoihin parissa päivässä eikä tarttis ruikuttaa... Pakon edessä toimin aina ripeästi. Ja tuota sovellan aina matkalaukkujen pakkaamiseen, vaikka kuinka muuta oisin etukäteen päättänyt...

Toisaalta kun tätä pakkausaikaa on ollut viikko tolkulla, ei saa mitään aikaseksi tai jos saa niin sitä ei huomaa kun niin vähästä aina on kysymys, huoh.

Olemme nyt sopineet muuttopäiväksi lauantain 12.1. Apujoukoille lähti kysymykset mahdollisesta avunannosta tänään (muuttoapu). Ainakin yksi jo vastasi myöntävästi, mutta ei kerkeä kuin hetkeksi kun työt painaa toisaalla päälle. Nyt pitäis hommata auto vielä. Kyllä tästä alkaa valmista tulemaan ihan oikeestikkin, parin viikon kuluttuahan jo asutaan muualla.

Netin käyttöön tulee katkos mitä luultavimmin ajalle 10.-14.1. Tai jotain tohon suuntaan. Ja nyt muutenkin tökkii koko koneen käyttö kun hankittiin langaton näppis ja hiiri ja nää ei vielä tunnu oikeilta ja sopivilta... Totta, mulla on vielä pöytäkone ja pysyy niin kauan kun toimii ;o) Ahistais jo ajatus, että kone vois ja saattais kulkea muassani jokapuolelle, koukuttuisin totaalisesti ja pahimassa tapauksessa kasvaisin kiinni koneeseen...