Emmää missään oo käyny, mutta meillä on käyty ;o)

Aloitetaanpa aikajärjestyksessä. Elikkästen viime viikolla meillä kävi vieraita, joista eittämättä suloisin ja ihanin on tässä (tämä ei tarkoita, että ihmisissä ois jotain vikaa ollut ;op );

1748345.jpg

1748352.jpg

Hän on Into! Serkkuni Jennan kuvanottohetkellä 9 viikoinen novascotinnoutajan pentu. Eikös ole suloinen karvapallo? Tollanen pennunpyöreä ja pentukarvainen ihanuus. Oli livenäkin oikein valloittava otus. Tuli melkein koirakuume, mutta se onneksi meni jo pois... ei musta ole koiran ulkoiluttajaksi aamuyöllä, sateella, saati pakkasella, eieiei -turha unelmoida. Tyydyn ihailemaan muiden koirissa ja tiedän, että kissat on mun lajia enemmän, niiden kanssa on kiva koisia sängyssä pakasaamuinakin piiitkään.

Siitä sitten aasinsiltana eilisiin vieraisiin. Hippiksen kasvattaja Tanja poikkesi ohikulkumatkalla poikiensa kanssa. Aika eläväisiä lapsia, mutta sehän kuuluu asiaan ;o) Hippis varmaan muisti vielä taannoiset tupaantuliaiset viikon takaa kun talossa kävi monta lasta ja niiden kanssa aikansa touhuttuaan huomasi, ettei ole ehkä maailman parasta ajanvietettä hänelle ja meni loppupäiväksi saunan lauteille vetelemään hirsiä. Eilen Hippis oli ovella vastassa, niinkuin useimmiten on ja tarkastettuaan ketä tulijat olivat, antoi tutkia itseään ja meni makkariin sängyn viereen nukkumaan. Pojat kun innostuivat siihen malliin leikkimään kissanleluilla, että vauhti taisi olla liian hurjaa kisapojalle ;o) Tiiti, meidän normaalista arempi kissa sitävastoin yllätti minut olemalla keittiössä ihan oma-aloitteisesti sylissä vaikka lapsen viuhtoivatkin samassa tilassa. Tiitihän alkaa tulemaan rohkeammaksi näin reilussa parin vuoden iässä näköjään =o)

Juteltiin ja kissoihin liittyen on nyt tehty alustavia suunnitelmia, joista olen mielissäni ja voih, niin kovin innoissani. En kuitenkaan aio hiiskahtaakkaan mitään ennenkuin on jotain varmaa mistä hiiskua... Kerron kun aika on, jos on tai jotain sinnepäin. Later sanoi alligater.

1748308.jpg               Hippi ja Titti