06.02.2010 Lauantai

Aamusti hieman käveltiin tässä lähiympäristössä ja nurkan takana olikin pystyssä "yardsale", siis kirppis jossa porukka myi tavaraansa parkkipaikalla.

        Täällä harrastettiin paljon kirppiksiä, niin pihamyyntiä kuin isoja hallikirppiksiä

Sitten autolla kaupungin laitamille (saattoipa tuo olla toisenkin kaupungin laitama, mä olen nyt ihan sekasin ilmansuunnista...) maalaismarkkinoille. Ei täällä kyllä pärjää ilman autoa... ihan jokapaikkaan tuntuu olevan piiiiiiitkä matka.

Maalaismarkkinoilla oli kaikkea kivaa myynnissä. Tuoreista kasviksista vaikka millaisiin pikkusnackseihin. Sorruin ostamaan hunajaa kauniissa nallepullossa, karkkikeppejä ja käsintehtyä saippuaa tuoreiden kasvisten lisäksi. Pihalla vielä hotdog koju veti ihanalla tuoksulla puoleensa ;)

       Ensimmäinen Tuttavuus maalaismarkkinoilla

        Ranji taustallaan markkinoiden  tuoretta antia

       Tämmöinenkin typpi siellä patsasteli

Takaisin kaupunkiin tullessa poikettiin Outlet Ellentoniin, jossa oli sadoittain kauppoja merkkiliikkeistä vähemmän tunnettuihin putiikkeihin. Kunhan vaan kierreltiin ja kasseltiin Siellä olisi saanut kulumaan ainakin päivän tai kaksi, mutta kun porukalla kuljettiin niin pakko oli lähteä kun autokyyti lähti.

        Tässä yksi Outlet Ellentonin shoppailukujista, vastaavia oli paljon...

     Edelleen Outlet Ellentonissa, tykkäsin!

Illalla käytiin Tiinan luona syömässä. Oikein maukasta kanaa ja pinaattipastaa sekä raikasta salaattia. Pääsin poikkeen netissäkin pikaseen mutta ei sitä oikein toisen koneella osaa...

       Paljon vuoksemme vaivaa nähnyt emäntämme kera poikansa

        Olikohan tämä nyt sitten Nilla vai Tina... veikkaisin Nillaa