Nyt on sitten istuttu iltapäivällä pankissa ja se on totisinta totta, että meidän nykyinen koti on myyty -tuuletusta- ! Rahat siirtyi tililtä toiselle ja toiselta kolmansille. Nyt on vanhat velat finito vaan sitä varten, että kohta painaa uuden kodin lainat päälle. Mikä parasta, saatiin joulun alle maksuvapaa kuukausi kun asuntolainaa ei oikeastaan enää ole, no sen uuden kodin 10prossaa on, mutta se on vain kärpäsen kakka siihen verrattuna mitä vielä eilen oli. Toisaalta minä olin toiminut tavallaan kerrankin hieman liian nopeasti ja kerennyt jo maksamaan joulukuun lainasta osuuden pois, mutta eipä haittaa, kaikki on poissa loppupäästä.

Alkuillasta soi ovikello ja ketään ei ollut oven takana! Empä sitten jäänyt asiaa sen enempiä ihmettelemään, mutta Ranjin lähtiessä juuri yöhukiin töihin mysteeri selvisi. Kukkakaupan lähetti oli tuonut kukkapuskan eikä ilmeisesti kiireiltään jäänyt odottelemaan oven avausta vaan kukat oli oven vieressä. Mulla ei ole tapana katsella maanrajoja ovea avatessani, pitäis varmaan. Toisena extrana saatiin taas kerran avoin lahjakortti Laurellin konditoriaan (edellistäkään ei olla vielä käytetty, eikä elokuvalippujakaan jotkä asunnonvälittäjä meille syksyllä lahjoitti).

1123515.jpg  Tässä saaamme puska. Onhan valkoinen ylevä väri, mutta (anteeksi vaan) mulle tulee valkoisista puskista aina hautajaiset mieleen... No mutta, ei mua haittaa, ei ole tapana olla taikauskoinen tai mitään eli ei tuota hankaluuksia. Meillä ei yleisestiottaen harrasteta kukkapuskia, mä en ole kukkafani. Yhden sinisen hyasintin oon ostanu tuomaan jouluista tuoksua, mutta jos vaikka mieheni tois mulle kukkia, en niistä ylenpalttisesti ilahtuisi (onneksi on tajunnut asian, syntymäpäivänä viime vuonna toi kukan viimeksi ja olihan se kaunis muttakun ei niin ei). Ja jos meille jostain kukkia siunaantuu, niin en mä edes muista ihailla niitä, tuppaa unohtuun sen siljän tien kun ne maljakkoon oon saanu. Ja ne maljakot pitää aina sijoittaa jonnekkin muualle kun pöydille, kissoja kyllä kukat kiinnostaa kovastikkin. Suklaa toimii AINA paremmin kuin kukkaset...

Sunnuntaina ostajapariskunta haluaa tulla meille mittaileen tulevien verhojensa pituutta. Taas pakko siis siivota... toisaalta hyvä että on, vois muuten "unohtua"... Ai niin, nytkun tämä monikulttuurinen pari eli me muutamme pois, niin tilalle tulee toinen. Ovat suomalainen ja ukrainalainen, nainen vaikutti oikein mukavalta, miehestä en osaa sanoa mitään.

Otin viikonloppuna myös yhteyttä siihen perheeseen, joiden kodin ostimme. Näyttää siltä että he muuttaisivat pois loppiaisena eli meille jää hyvin aikaa muuttaa kun täältä pitää häipyä 21.1. mennessä. Taitaa se tosiaan pitää paikkansa, että asioilla on tapana järjestyä!