Uni tullapläjähti eilen yhdentoista maissa ja nukuin aamuun asti sikeästi, piiitkästä aikaa normiyöunet, hienoa. Tosin vessassa ramppasin muutamaan otteeseen kun edelleen on kroppa turvoksissa. Join eilen paljon (vettä), ajatuksena oli saada nesteet kropassa kiertoon, jatkan yritystä.

Tänään kävin äitini kanssa Agrimarketissa, siellä oli kesäkukkien loppuunmyynti eli ale ale ale... Ostin Karjalanneidon etuterassille roikkumaan amppeliin, siinä oli mukavaa väriä. Heräteostos, mutta ei siitä kummemmin köyhtynyt ;o) Sitten ostin sellaista tukisysteemiä marjapensaiden alle, karviaiset roikkuu hassusti kun marjat ovat alkaneet painaa oksia alaspäin. Nyt vaan sataa vettä kaatamalla eli en mene sitä laittamaan paikalleen ennenkuin vähän kuivuu.

Eilinen ketutus on alkanut väistyä (hyvä niin). Mulla ei ole tapana kirjoitella rumia tänne, mutta eilen karkasi mopoi käsistä, I'm sorry. Sekin on hyvä, joskus on vaan päästettävä paineita ulos ettei pää räjähdä.

1654069.jpg             Uusi kukkani

1654082.jpg             Tämä on mieheni kukka, mä en tykkää tosta kyllä yhtään... vähän on rumanoloinen mun makuuni... oikea "horo"...

1654078.jpg             Aikaisin keväällä ostettu orvokki (jota pitäis kyllä hieman nyppiä taas...)