27.01.08 sunnuntai

Lentokoneessa

Nyt sitten istutaan koneessa kohti Intiaa ja Delhiä. Täällä pilvien päällä paistaa aurinko tosi kirkkaasti (tosin paistoi se kirkkaasti Helsinki-Vantaallakin). Aina lentokoneessa mietin, olenko nyt lähempänä pilvien reunalle muuttaineita läheisiäni!? No joo, sydämessähän he ovat mukana missä ikinä olenkin, mutta jotenkin tuo ajatus aina nousee mieleeni kun kone on päässyt korkeuksiinsa.

Kone pääsi lähtemään aivan oikeaan aikaan eli 14.20. Inforuutu näyttää nopeudeksemme nyt noin 900km/h ja tällä hetkellä liidellään Viron yläpuolella. Lentäjä juuri kuuluttaa, että meillä on hyvä myötätuuli koko matkan ja olemme perillä noin ½ tuntia aiottua aiemmin. Monen tunnin istuminen koneessa ei ole mitenkään herkkua, aika käy pitkäksi ja asento ei ole nukkumiseenkaan miellyttävä. Syöminen on ainoa ajankulu näillä lennoilla, tulispa jo pian jotain purtavaa ;o)

1286368.jpg   Tämän kuvan napsaisin lentokentällä kun odotettiin lentoamme lähteväksi. Tämä ei ole se kone, millä me lensimme, sattuipahan vaan olemaan ikkunan takana siinä paikassa jossa istuskelimme.