Kymmenen tunnin yöunet takana ja vieläkin ois voinu hetken nukkua, mutta oli pakko nousta seurustelemaan pennun kanssa ja antamaan ruokaa kaikille kavaisille ystävilleni. 

Eilen rakennettu tai siis kasattu kiipeily-/raapimapuu verotti (siis väsytti). Siinä oli aivan liian monta suht saman kokoista&näköistä osaa ja kasaamisohjeet ei kovin selvät eli sitä pähkäillessä ja koittaessa eri osia eri paikkoihin, vierähti ihan kiitettävästi aikaa... Saatiin se sitten lopulta illalla yhdentoista aikaan kokoon ja asetettua oikealle paikalleen (mikä sekään ei ollut helppoa kun sitä tilaa uupuu). Itseasiassa "hökötys" oli olevanaan valmis jo kolmea tuntia aiemmin, mutta toiseksiviimeinen palikka olikuin mennyt väärinpäin toisen samankokoisen palikan kanssa, mutta näissä palikoiden päissä oli tappeja tai reikiä tai kumpiakin ja tässä viimeisessä osassa oli kaksi lyhyttä tappia vaikka olisi pitänyt olla toisessa päässä pitkä tappi ja toisessa reikä... voi ...kele! Siinä vaiheessa annoin periksi ja ajattelin että Ranji saa töistä tultuaan vaihtaa osien paikkoja, itse en enää jaksanut. Nyt saa tämmöiset askartelut kyllä jäädä, ainakin joksikin aikaa...

Näin viime yönä jotain ihan pimeetä unta. Havahduin siitä kerran hereillekkin ja siinä vaiheessa muistin kirkkaasti mitä olin nähnyt, mutta nyt en enää muista muuta kun että se oli ihan höhlä uni. Pitäs kai laittaa muutama avainsana aina ylös jos havahtuu kesken unien, niin aamulla olis helpompi muistaa..? Toisaalta vaikuttaa aika hassulta nukkua kynän ja paperin kanssa siinä toivossa, että sattuis näkemään unta... no, kai niitäkin on jotka niin tekevät, minä en ainakaan vielä.