Nyt sitten alkoi se varsinainen hässäkkä jouluaskarteluiden kanssa. Olen jo aiemmin laittanut tänne kuvan enkelin ja tontun puisesta koristeesta. Kehiteltiin ideaa eteenpäin ja nyt meillä on Enkelin+tontun lisäksi samaan tyyliin yksittäisiä enkeleitä, yksittäisiä tonttuja, kahta enkeliä ja kehta tonttua sekä kolmea enkeliä ja kolmea tonttua. Niitä on tilattu aikkas isoja määriä ja nyt yksi kauppakin haluaa niitä myyntiin...

Näyttää siltä, ettei kortteihin kannata "tuhlata" aikaa kun koristeista saa paremman profiitin ja liukuhihnatyylillä niitä valmistaakin nopeammin kuin kortteja (tosin kaksion kokoisessa asunnossamme liukuhihnat ei ole kovinkaan isoja sattuneesta syystä...). Eli ne about sata korttia, jotka on nyt valmiina saa jäädä tämän sesongin saldoksi ja nyt keskitytään noihin puujuttuihin.

1096439.jpg   Tässä ne, jotka tällä hetkellä enää kotona ja valmiina.

On pakko painaa pitkää päivää. Ihan oikeesti suosittelen kaikille askartelua jos vaan näpertely kiinnostaa. Me ollaan monena jouluna tehty käsitöillä rahat kahden hengen Intian matkaan eli kannattaa nähdä vaivaa kun palkinto on ihan kivaa luokkaa (jokainenhan saa tietty itse päättää mihin "palkkansa" kuluttaa, me rakastetaan matkustelua ja Intia on se luonnollisin kohde) ;o) Sitäpaitsi se on verotonta tuloa kun omia käsitöitään myy, tarkottaen tietysti että se toimii siinä määrin, ettei lasketa jatkuvaksi ansiotuloksi.