Luulen että blogini nimivalinta kaipaa selitystä...

Maailmassa on monta asiaa, jotka ovat lähellä sydäntäni ja blogin nimestä voi saada niistä osan selville. Sana cats lienee kaikille tuttu eli kissat ovat rakas harrastukseni ja osa jokapäiväistä elämäämme kotosalla.

Sana Surya kaipaa varmaan enemmän selitystä... Surya (lausutaan suuria) tarkoittaa aurinkoa. Se on malayalamin kieltä (ymmärtääkseni myös hindiä), joka taas on Intian eteläisen Keralan osavaltion kieli. Menetin sydämeni Intialle kun 90-luvulla kävin siellä ensimmäisen kerran. Sen jälkeen kertoja on tähän päivään mennessä kerääntynyt jo 10kpl, mutta vielä väkevämmin olen menettänyt sydämeni aviomiehelleni, joka on kotoisin Keralasta.

Suurena kesän ystävänä myös aurinko on tärkeä osa elämääni ja nautin sen jokaisesta säteestä (joita täällä pohjolassa ei mielestäni tarpeeksi riitä...). Missä aurinko kohtaa varjon, voi olla varmaa kumman puolen kadusta valitsen. Myös yksi asia on niin totta; ellei aurinkoa olisi, ei olisi myöskään mitään elollista maan päällä...

                                   sunny Kerala

Elikkästen, siinä selvitystä valinnalle Suryacats. Toki on olemassa paljon muitakin asioita jotka kiipeävät tärkeyslistallani korkealle, mutta ei niitä kaikkia voi yhteen nimeen ympätä... (kukaan rakas ihmiseni siis älköön ottako tätä henkilökohtaisesti, raja vaan on vedettävä johonkin ja nyt vedin sen tähän winking0023.gif)