Taas sitä lunta tuli ja nyt näyttää niin talviselta, niin talviselta että. Jos lunta on oltava, niin tää ois nyt ihannemäärä mitä meidän pihalla on ;o) Kun kaikki näyttää valkoselta, mutta kävelypaikoissa sitä on vaan väriksi asti... Mutta aivan sama mitä mieltä itse asiasta olen, tulee sitä kuitenkin jossain vaiheessa ihan urakalla. Ja jotta se ei ois niin helppoa, niin voisimpa vaikka veikata, että sitten kun tulee, niin on meidän lumityöviikko... Jäädään ootteleen.

2137463.jpg

2137457.jpg

Eilen mainitsin että kissat järkkäsivät meille ohjelmaa toissapäivänä. Tää vaatii nyt hieman alustusta, jotta tajuu mistä siinä oli kyse.

Meillä on siis Tiiti-tyttö ja Hippis-poika. Pojathan ihan ihmiselämässäkin on niitä, jotka koulussa "kiusaa" tyttöjä (noin yleistäen).  Niin taitaa tällä meidän kissasakillakin olla, Hippi innostuu aina ajoittain kiusimaan Tiitiä, ajaa tajaa ja sillees. Joskus harvoin homma menee toistekkinpäin, mutta kuten mainitsin, se on aika harvoin. Vaan tiistaina Tiiti sai sitten tarpeekseen, miten sen nyt ilmaisis kuppi täytty totaalisesti jne. Minä istuin täällä tietokonehuoneessa ja meillä oli tietsikankorjaajakin paikalla. Tiiti murisi aina kun Hippi koitti tulla huoneeseen. Pojan pää on luuta, eikä se pienistä säikähdä eli tulihan se tänne, mutta Tiiti ei asiaa hyväksynyt vaan ajoi julmettua meteliä pitäen pojjaan pois huoneesta. Hieman havaitsin ihmetystä Hipin olemuksessa. Ei se mitään uskonut koitti vielä muutaman kerran sitkeesti tulla tänne ja Tiiti toisti saman, antoi huolella selkään ja ajoi ukkelin pois. Meteli oli valtava. Lopulta tilanne oli jo siinä pisteessä, että pojat on poikia ja aina vaan piti tänne päästä vaikka kuinka sai köniinsä ja lopulta Hippis kuitenkin tuli muttei enää uskaltanut rehvakkaasti kulkea missä mielii vaan seiniä pitkin käveli ja itki kokoajan kulkiessaan. Oli hassua katsella tälläistä totaalista roolienvaihtoa. Homma kuitenkin laukesi ihan itsestään kestettyään puolisen tuntia. Sen jälkeen ollaan oltu kun ei mitään, mutta minä ihmettelen vieläkin millaisen puolen näin tytöstä, kyllä sekin näemmä osaa kun tarpeeksi kauan ärsytetään.

2137518.jpg

2137529.jpg