15.02.2010 Maanantai

Aanulla syömään hotellimme vieressä olevaan kahvilaan. Tosi "paikallinen", mutta omalla tavallaan kiva, tykkäsin. Musta tuntui siellä istuessani että olen jossain elokuvassa, sellasia on usein jenkkileffoissa ;)

        Ranji ja meidän uusi tila-auto... (vitsivitsivitsi)

Sitten aamupalan jälkeen suuntasimme kohti Fort Lauderdalen lentokenttää josta otimme shuttlebussin Miamin lentokentälle niin Tiina ja kumppanit pääsivät jatkamaan takaisin kotiinpäin ja varmaan saapuivatkin siten vielä ennen kuin päivä pimeni ;)

     Shuttlebussia odotellessa kuvasin mm Fort Lauderdalen lentokentän seinää... ;)

     Näkymää shuttlesta

     Tämän napsaisin koneen noustessa, alla Miami Beach

 Jos alkoi tämä matkapäivis vastaavanlaisella koneesta otetusta kuvasta aurinnoususta niin päättyköön se nyt koneen ikkunasta nähtyyn auringonlaskuun

Matka oli ihan jees mutta se lievästisanottuna harmitti että kelit oli tosi kylmät, paikallisetkin valittivat olevan normaalia kylmempää mutta myöhäistä rypistää kun on jo housuissa... Olen kiitollinen että sain tilaisuuden viettää muutaman viikon Floridassa mutta uskon että jos ja kun seuraavan kerran matkustan USAan niin kohteeni saattaa olla L.A tai New York... Haluan nähdä jotain vieläkin isompaa ;D

Noista lentokenttäsysteemeistä kuulee puhuttavan paljon. Täytyy sanoa että meillä kävi joko sanomattoman hyvä tuuri tai sitten Miamin lentokenttä on täysin erilainen kuin juttujen mukaan mikään muu tuossa maassa sillä me ei jouduttu missään vaiheessa jonottamaan mainittavasti tai muutenkaan mihkään supertiukkaan syyniin, kaikki sujui oikein nopeaa vauhtia ja me tapasimme vain palvekualtista ja jouhevaa henkilökuntaa. Vai onko sitä Intian kentillä tottunut oikeeseen byrokratiaan ja tuntikausienkin jonotteluun, mene ja tiedä?

Jos Tiina tätä sattuu joskus lukemaan niin Sinä olet ansainnut erikoiskiitokset tämän loman onnistumisesta, ilman sinua olisimme olleet kuin hiekanjyvät erämäässä.