01.02.08 perjantai

Saapuminen Goaan

Vihdoinkin Goalla, kotona! Samassa talossa, jossa ollaan asuttu joka kerta Goalla olessamme kahden ensimmäisen matkan jälkeen tänne. Talon omistaa ihana D'Souzan ystäväperheemme ja joka kerta meidät toivotetaan maailman sydämellisimmin tervetulleiksi tänne. Niin tälläkin kertaa. Perheen isä Anthony ja äiti Gemma olivat meitä vastassa. Toivat väsyneille matkalaisille teetä ja istuivat huoneistossamme pari tuntia vaihtamassa viimeiset uutiset. Illalla vielä Anthony halusi ajeluttaa meitä autollaan ympäriinsä. Hän vei meidät syömään ja drinksuille ja oli selvästi innoissaan tapaamisestamme vuoden tauon jälkeen.

D'Souzan perheeseen kuuluu myös kolme tytärtä, Gina, Alita ja Alvita. Gina toimii jonkun hotellin johtotehtävissä ja Alita valmistui juuri lääkäriksi. Alvita käy vielä koulua. Kaikki he ovat niiiiin ihania ihmisiä. Meillä on tapana aina joskus soitella vuoden aikana ja joskus tietty mailaillaankin.

Tämä Goan "kotimme" käsittää huoneiston, jossa on keittiö, olkkari, kaksi makkaria ja kaksi parveketta. Alla kuva talosta, joka on käynyt vuosien saatossa meillekkin kovin tutuksi ja rakkaaksi.

1310589.jpg

En oikein osaa selittää, tämä on niinkuin toinen koti vaikka kiinnityksemme Keralaan mieheni vuoksi ovatkin tiukemmat.  Vaikka Kerala jossain määrin "voittaa" Goan mennen tullen, niin siitä huolimatta tunnen täällä olevani enemmän kotona kuin Keralassa, jossa meillä on se OIKRA koti... Joskus asiat vaan menee näin ja kai niitä on turha edes yrittää selitellä... (toivottavasti joku tajusi mitä tarkoitan vaikka en itsekkään tainnut pysyä kirjoittamassani mukana...)

Lensimme Goairilla Jaipurista Goaan. Lento oli kuin kotikaupungin linjabussi, Jaipurista kun aloitettiin niin seuraava pysähdys oli Delhissä, seuraava Mumbaissa ja vasta sitten stoppina Goa. Halpalentoyhtiöt näyttää lentävän tiettyjä reittejä, ihmisiä nousee koneeseen ja jää pois. Ihan niinkuin linja-autopysäkeillä. Jokainen valitkoon itse, kannattaako halpisfirma vai ei...

Anyways, väsyttää se lentäminenkin. Iloinen olen kuitenkin, että olemme saapuneen rantojen tuntumaan. Nyt nukkumaan ja huomenna katsotaan miten loma jatkuu.