Toisille tuottaa pään vaivaa kissa, joka ei syö kaikkea ja meille tuottaa päänvaivaa kissa joka syö kaikkea ja liikaa... tasan ei tosiaankaan käy onnenlahjat!

Eilen annoin kissoille ruokaa, totuttuun tapaan Tiitiäiselle kuivapapanoita ja pojille märkää ruokaa. Oli sitten kiire tehdä asioita samaan aikaan, enkä jäänyt vahtimaan että kaikki pysyvät omilla kipoillaan kun sitä ei ole tarvinnut enää aikoihin kovin tarkkaana vahtia. Mitä siitä sitten seurasi? Pikkumies Hipsiäinen oli eilen ahneella tuulella, hotki kaikki omat ruokansa (niinkuin aina) ja ilmeisesti ajoi Laatinkin pois omiltaan vaan saadakseen hotkia myös veikan sapuskat. Laati on sellainen hidas ja nautiskelija ruokailuiden suhteen, kun Hipsis aina syö kauhealla vauhdilla... pelkää varmaan että kyseessä aina on maailman viimeiset ruuat!? Tiedä sitten mistä tälläinen tapa juontaa kun en mä sitä tosiaankaan nälässä pidä, neljästi päivässä saa ruokansa ja ihan normaalin määrän vielä kaiken lisäksi. No joo, mutta sitten lopputulokseen. Vain viisi minuuttia syömisen jälkeen kissa oksensi eteisen lattialle. Ruoka oli täysin sulamatonta eli syynä voi olla vain nopea ahmiminen ja liian suuri määrä yhdellä kertaa, sillä ruokalajike oli vanhaa ja tuttua eli ei edes uudesta ruuasta ollut kyse. Voi voi, pitää ilmeisesti hetkellisesti siirtyä siihen tyyliin että annan sille lusikallisen kerrallaan ja tauon päästä toisen ja isot kissat ruokin keittiön ovi suljettuna eri aikaan, huh huh mutta ei voi kai muutakaan.

930675.jpg       Puoli tuntia myöhemmin koko episodi oli unohtunut (ainakin kissalta)... Onko noi viikset muuten tooosi pitkät vai vaan pitkät...?

930676.jpg