Hippis kasvaa edelleen ja voi hyvin! Painoa ja noin 4,5kg (mitattu eilen illalla ja vaaka ei varmaan ole maailman tarkinta laatua), vaihtelee sen mukaan hieman punnitaanko aamulla vai illalla kun on mässäilty päivän mittaan. Sitä ihmettelen vaan, että kuinkahan isoksi tämä aikoo kasvaa... ;o)

Ollaan alettu jo miettiä kissolle hoitajaa Intian matkan ajaksi. On olemassa "vaara", että luottohoitajamme saattaa muuttaa pois kaupungista ennen matkaamme (toivottavasti ei kauas). Kissat on yleensä aina viime vuosina muuttaneet ystäväni luokse siksi aikaa kun me ollaan reissattu. Mutta ei hätää, toinen hoitaja on jo kiikarissa.

Pitäisi varmaan laittaa taas uusi kissanruokatilaus menemään tämän päivän aikana. On se nykyään tehty helpoksi, kun netin kautta saa tilata ja ruuat tulee sitten kotiovelle asti. Tosin aikaahan siihen menee enemmän kuin eläinkaupassa käyntiin, mutta tarttee toimia vaan ajoissa.

1057863.jpg   Ihana pikkumies Hippis, kerrankin raukeena ja paikallaan.

1057866.jpg     Mua ihan oikeesti harmittaa kun kuvissa kissa näyttää paljon vaaleemmalta kuin luonnossa. Noi tassujen värit esimerkiksi ei kuvissa paljon näy. Vika varmaan väärässä valaistuksessa ja kuvaajassa, mutta se pitää vaan kärsiä...