Taas on aika liitänyt siivillä ja koneellekin kerkesin vasta vähän ennen puoltäyötä. Mailissa odotti 87 uutta viestiä ja muutama piti itsekkin lähettää. Sitten oon tehny ruokaa ja vielä ois marjoja perattavana ja soseeksi keitettävänä. Pääseeköhän sitä nukkumaan ennen aamu koittoa..

Tiistai alkoi suuntana sairaala ja röntgen, sitten hautausmaan kautta keskustaan hoitamaan muutama hankinta. Kävästiin kierrätyksessä. Kierrätyskeskuksen toiminta meidän kaupungissä on kyllä poikittain ja syvältä... Kaikki maksaa ihan törkeesti, esim huonekalut. Katsoin sellaista tietynlaista tasoa ja kierrätyksessä maksoi 90€, risteyksen toisella puolen Maskussa 29€. Ei liene vaikeaa arvata kummasta ostin, ei oikein innosta hyvä ajatus kierrätyksestä enää siinä vaiheessa kun muutaman vuoden vanha ja kulunut maksaa reilusti enemmän kuin täysin uusi...

Sitten piti ostaa kaikenmaailman pikkujuttuja, että saadaan kotiin rakennettua pari hyllyä, kävin ruokakaupassa, terkkarissa ja apteekissa. Kello oli kome kun pääsin takas kotiin. Mies heräili vasta uniltaan kun oli ollut yön töissä.

Hetken istahdin ja taas mentiin. Tosin Tallen ja Jarmon valmistama jänisateria oli menemisen arvoinen, ihan niinkuin ihmisetkin. Seitsemältä kotona ja hetkeksi pihalle marjapuskiin. Sitten tekeen ruokaa otettavaksi mökille mukaan huomenna. Tykkään tehä kotona kaiken mahdollisen valmiiks kun mökillä ei ole juoksevaa vettä. Tai no, miten sen ottaa, onhan sitä jos joku juoksee sitä järvestä hakemaan ;o) Siinä meni päivä ihan noin vaan ja vielä oottaa hommat. Huomenna mökille ja en muuten aio tehdä mitään ylimääräistä.. Jos maltan olla tekemättä =o)

1817650.jpg             Auringonkukka kukkii komeasti meidän takapihalla. Noita alla olevassa kuvassa en yletä seuraamaan kukkimisen osalta kun pituutta on kertynyt yli 2m.

1817651.jpg

Viikonloppuna saadaan vieraita ihan Porista asti (ei serkkua Kempeleeltä kuitenkaan...).