Kaksi edellistä yötä mökillä ja nyt taas sivistyneessä maailmassa.

Toinen suomalais-intialainen ystäväpariskuntamme tuli meille tiistaina ja lähdimme sitten mökille. Hipsis "pakattiin" mukaan, kun nuin piiperoinen kissa tarvitsee ruokaa usein ja seurakin tietty on tärkeää.

Siinä sitä sitten valmisteltiin intialaista ruokaa, saunottiin, grillattiin ja soudeltiin järven toiselle puolen uimarannalle nauttimaan ihanasta kesäpäivästä (siitä seurauksena poltin nenäni kun pojat olivat reissussa muutaman tunnin ja me tytöt istuttiin laiturilla höpöttelemässä). Monikulttuurinen mökkireissu ja tietämättömille tiedoksi, että ihan meni samalla tavalla kuin perinteinen suomalainen (viinalla vaan ei läträtty perisuomalaiseen malliin vaikka saunaolusia nautittiinkin... ne jotka nautti). Monikulttuurisuudesta usein ajatellaan, että elo olisi jotenkin normi tavistyylistä poikkeavaa... no eipä juuri ole pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta. Pienet yksityiskohdat taas ovat vissiin niin pieniä etten itse niitä pahemmin edes noteeraa. Tällä kertaa ehkä sitä oli vain nuo kokkaukset ensimmäisenä päivänä, grilliruuat oli ihan suomalaista "peruskamaa". Oikein ihanat ja rentouttavat kolme päivää meni kuin siivillä, mutta hälläväliä kun kivaa oli. Kiitos H ja P! Otetaan uusiksi taas jossain vaiheessa.

Eilen juhli Intia 60 vee itsenäisyyttään! Jännä juttu, myös viime vuonna tämä 15.8 jäi pysyvästi mieleeni kun sinä päivänä Tiitu noudettiin meille Riihimäeltä, nyt tuo pieni pentupallero on jo tosi iso tytsy mutta edelleen ah niin suloinen. Mutta joo, lopputuloksena  muistan että kun Intia täytti 60v, minä poltin nenäni A******n uimalassa kunnon intialaistyyliin ;o)

   Tämän kuvan otin Delhissä tämän vuoden helmikuussa. Siinä näkyy Rashtrapati Bhavan eli katu jossa itsenäisyyspäivän paraati vuosittain kulkee.