Taas alkoi päivä kaikkea muuta kuin normaalilla tavalla, mutta se siitä. Hyppään suoraan puolenpäivän tapahtumiin.

Klo12 oli aika pankkiin, maksoimme loput 90% uudesta kodistamme ja taas on velkaa vaikka muille jakaa... Vapaaehtoset maksajat ilmoittautukoon heti ;o)

Onneksi lainanmaksu alkaa uudella, isommalla summalla vasta helmikuussa. Saadaan vähän rahaa mukaan Intian reissuunkin siis.

Päivän paras uutinen kuitenkin oli, että nyt varmistui milloin saamme avaimet uuteen kotiimme. Torstaina klo11. Samalla käydään entisten omistajien kanssa lukemassa sähkömittari, he halusivat niin vaikka itse olen niin hyväuskoinen, että olisin luottanut heidän lukemiinsa tuloksiin. Mutta ei ole suuri vaiva mennä paikanpäällekkään (kun ne avaimetkin saa samalla). Sitten vasta se tuntuu omalta kodilta kun itse saa mennä sisään ja avata oven itse ja miettiä kohta me myös asutaan täällä ITSE. Pitänee samalla muistaa tarkistaa myös sellainen extravarastotila, josta kuulimme vasta tänään. Jostain eteisessä menee luukku välikatolle ja siellä voi hyvin säilöä tavaraa joka pitää olla vaan kuivassa paikassa, mutta kestää viileyttä. Ainakin joitain pahvilaatikoita jne saa sinne (pois silmistä ja mielestä):

Torstaina tulee sitten myös putkimies visiitille. Kodinhoitohuoneessa pitää siirtää pesukoneenliitäntää että saadaan kuivausrumpu asetettua koneen päälle. Koneet tuleekin meille 15.1. Sitten perjantaina poikkeaa eräs valo-asiantuntija katsastamaan millaiset valot ois mun silmille parhaat kun katto on puunväriä. Ja lauantaina on The Big Day, kun saadaan pakettiautoa lainaan ja muutama ihana ystävä tulee auttamaan tavaroiden kannossa. Äitini myös miehensä kanssa tulee helppaamaan, molemmat työnarkomaanit ovat kerrankin vapaalla ;o).

Mulla saattaa mennä torstaina nettiyhteys poikki muutamaksi päiväksi, en ole ihan varma mutta aika senkin näyttää. Nyt on pakko palata hommiin tai muuten saan niin kauheita syyllisyydentuskia etten niitä kestä, palaillaan asiaan.