Smiley 3d sautille.gif

Sain tänään puhelinsoiton; Onneki olkoon, teillä on uusi koti!

Asunnonvälittäjä tuli meille kylään puolilta päivin ja allekirjoitettiin siinä muutamia papereita ja hän arvioi meidän nykyisen asunnon, jos sitä haluamme lähteä myymään. Tässä vaiheessa siis uudesta asunnosta meillä ei ollut muuta tietoa vielä kuin se että odottelimme vastausta jättämästämme tarjouksesta.

Tänään, maanantaina puhelimeni soi sitten kello 17.10 tasan. Olimme tuntia aiemmen juuri tulleet pankista varmistamasta että rahaa saadaan ja saadaanhan me. Nyt on polla vähän sakaisin ja itkettääkin... ilosta tietty. Ei kykene tai malta kirjoitella enempää, kerron joskus tarkemmin lisää kun olen rauhoittunut. Tämän asunnon kohtalo siis kohtasi meidät, olen niin happy!

Lisäys; Kuvat loppuivat jostain syysta näkymästä hetki sitten, ilmeisesti samaan aikaan kun ne otettiin pois välittäjän sivuilta!? Nooh, olihan niitä siellä monta joista kaksi laitoin tänne, mutta sorry, meni jo... Laitan joskus alkuvuodesta sitten jotain tännekkin, jahka on muutettu.

Ai niin, oli mulla aamulla hammaslääkärikin klo 10 mutta ne soitti puol ysiltä että lekuri kipee ja uus aika lähetetään postitse. Silloin harmitti mutta ei enää, kyllä sinne kerkee myöhemminkin.