Kylläpäs on Bollywood-täytteinen päivä plakkarissa sign0100.gif. Aamupäivällä kolahti kesäkuun Stardust-lehti postiluukusta ja illalla innostuin katsomaan elokuvan Ta Ra Rum Pum (Rani Mukherjee & Saif Ali Khan)

Aluksi pelkäsin että elokuva seilaisi liian miehisessä maailmassa, olihan siinä autourheilua roima annos. Mutta onneksi sitten kuitenkin kaikkea muutakin ja pelko osoittautui lopulta turhaksi. Empä rupea nyt täällä sen enempia leffasta tarinoimaan, koska tiedän että muutama muukin Bollywoodin suurkuluttaja täällä vierailee ja jos vaikka eivät ole vielä tätä nähneet, niin en halua tehdä tulevasta makunautinnosta tylsää kertomalla juonenkäänteitä.... Sen verran tosin voin kertoa, että elokuvassa oli pari mieleen painuvaa laulua, etenkin Ta Ra Rum Pum nimikkobiisi jäi pyötimään mieleen ja Hey Shona oli ihanan rauhallinen rakkauslaulu, sellainen "sänkylaulu" -ei, älkää ajatelko tuhmia silla sänkylaulu minun maailmassani tarkoittaa laulua, jota kuuntelemalla on ihanaa rauhoittua uneen ;) Klikkaamalla laulun nimeä pääset kuuntelemaan ja katsomaan ne.

Elokuvan official website löytyy täältä. Elokuva ei kirinyt top kymppiini, mutta ei se huonokaan ollut. Kivasti kului ilta ja dramatiikkaakin löytyi, tai siis kaikkia bollywoodleffan aineksia. Sitäpaitsi mulla mitään top 10ä oo. en osaa laittaa paremmuusjärjestykseen montaa näkemääni ihanaa elokuvaa, mutta tarkoitin siis ettei ihan kärkiryhmään tämä

trrp1.jpg

Pakko vielä oli laittaa tänne joku kuva pääosien esittäjistä, kuuluu vähän niinkun asiaan ;)