Kyllä on kuulkaas pelkkä autossa istuminen ja matkustaminenkin raskasta! Tänään käytiin Turussa, Raisiossa ja Naantalissa ja mittariin kertyi kilometrejä reilu kolmesataa, koko päivä ollaan oltu liikenteessä.

Eka kohde oli Turku, jolla ei kyllä ollut meille mitään tarjottavaa. Intialainen ravintolakin aukesi vasta iltapäivällä eli sitäkään ei jääty odottelemaan, vaan haettiin torilta mansikoita ja herneitä ja suunnattiin kohti Raisiota.

Raisiossa määränpäänä Ikea ja siellä meni suitsaitsukkelaan melken neljä tuntia. Tosin sitä ei ollut, mitä mentiin ostaan ja muutenkin tarjonta aika vaatimaton verraten pääkaupunkiseudun Ikeoihin. Tuli silti ostettua kaikkea mukamas tarpellista... Viherosasto oli todella surkean suppea =(

Kello oli jo puoli seitsemän kun oltiin Ikeasta  ulkona ja kun lomalla ollaan ni eipä sitä kotiinkaan mikään kiiru ollut. Päätettiin ajella vielä Naantaliin kun sitä niin kehutaan nättinä kesäkaupunkina. Ei olla kumpikaan siellä ennen visiteerattu. Ja kauniskin varmaan olisi ollut, jos ois ollut aurinkoinen ilma, pilvisää verotti, mutta siitä huolimatta se oli ehdottomasti paras päivän kolmesta kohteesta.

Huomenna eli tänään suuntaammekin sitten jonnekkin ihan muualle ja seuraavaa päivitystä tarttee odotella jonkin aikaa...

Kuvia Naantalista 1714785.jpg

1714782.jpg

1714779.jpg

1714787.jpg             Oiskohan sitä menty tonne jos paatti ois vielä kulkenut... ;o)

1714786.jpg             Naantalin vanhaa kaupunkia

1714791.jpg

All photos copyright Minna