Laatia ei enää ole

Annoin rakkaalle ja ihanalle Laatilleni tänään kyyneleiset jäähyväiset, oli aika päästää kissasta irti ja lähettää hänet sille kuuluisalle sateenkaarisillalle. Päätöksenteko ei ollut kovin vaikeaa, mutta se luopuminen oli sitäkin vaikeampaa. Kun eläimestä näkee, että sen on aika mennä, voi ihminen enää auttaa häntä lähtemään, sekin on osoitus välittämisestä.

Laati eli pitkään ja jos minulta kysytään niin voin vaikka vannoa, että onnellisena myös. Laati tuli minulle 90-luvun alussa ja oli siis ensimmäinen kissa, jonka sain luokseni asumaan sen jälkeen kun olin muuttanut omilleni. Tästäkin syystä Laatilla oli erikoinen sija sydämessäni ja tulee aina olemaan. Nyt jo on ikävä ja kyyneleet virtaa koko ajan tätä kirjoittaessani. Laati oli Laati, sanoin sille aina että se on mun lellikki vaikka tottahan noi kaikki tavallaan on sellaisia. Tätä kissaa muistellaan lämmöllä ikuisesti.

1570559.jpg

rbowx.gifRainbow Bridge rbowx.gif

Just this side of heaven is a place called Rainbow Bridge.

When an animal dies that has been especially close to someone here, that pet goes to Rainbow Bridge.
There are meadows and hills for all of our special friends so they can run and play together.
There is plenty of food, water and sunshine, and our friends are warm and comfortable.

All the animals who had been ill and old are restored to health and vigor; those who were hurt or maimed are made whole and strong again, just as we remember them in our dreams of days and times gone by.
The animals are happy and content, except for one small thing; they each miss someone very special to them, who had to be left behind.

They all run and play together, but the day comes when one suddenly stops and looks into the distance. His bright eyes are intent; His eager body quivers. Suddenly he begins to run from the group, flying over the green grass, his legs carrying him faster and faster.

You have been spotted, and when you and your special friend finally meet, you cling together in joyous reunion, never to be parted again. The happy kisses rain upon your face; your hands again caress the beloved head, and you look once more into the trusting eyes of your pet, so long gone from your life but never absent from your heart.

Then you cross Rainbow Bridge together....

Author unknown...