Tänään ois ollu markkinat meidän torilla (kuten joka kuukauden toisena tiistaina). En mennyt sinne, oon aivastellut koko aamun sekä päivänkin. Hyvää, pahaa, rakautta, rahaa... menin aivastusteni kanssa laskuissa sekaisin, mutta toivon niiden jääneen ihan mille vaan muulle kohdalle, kunhan ei tota pahaa... sen prosentuaalinen mahis kuitenkin vain 25 eli todennäköisyyden mukaan ei siihen jäänyt ;o)

Laskeskelin päiviä tuleviin "tapahtumiin" ja laitan alle tulokset.

48 yötä jouluaattoon

52 yötä mun synttäreihin

55 yötä uudenvuodenaattoon

83 yötä Intian matkaan

Muutto uuteen kotiin ilmeisesti viikolla 2

 

Pitäis varmaan tehdä listaa piakkoin hoidettavista asioista. Tänään aion lähettää ystäväperheelleemme sähköpostia Intiaan, muutamaksi yöksi yöpaikan vois järjestää jo ajoissa, toisaalta en voi varmoja päiviä ilmoittaa kun matkasuunnitelma ei ole vielä ihan lopullisessa muodossaan. Ainakin Taj Mahalissa käydään taas ja Jaipurissa, siellä en aikaisemmin ole käynytkään koskaan. Viisumihakumuksia vois alkaa täytteleen pikkuhiljaa ettei taas jää viimehetkeen. Goella varmaan koitetaan myös piipahtaa lepäilemässä rannalla muutama päivä, ehkä Ranjin vanhemmat tulee sitten sinne meitä moikkaamaan, Keralaan ei ajateltu nyt mennä ollenkaan. Mumbaihin haluisin ehdottomasti, mutta se pitää heivata suunnitelmista kun otettiin lennot Delhiin ton Jaipurin takia. Mä rakastan Mumbaita, siellä on kaikkea kivaa.

 

Varattiin hetki sitten myös netin kautta Intian sisäisiä lentoja. Kyllä on matkojen varaaminen nykyään helppoa kun omasta makkarista käsin voi hoitaa kaiken siihen asti kunnes pitää vaivautua lentokentälle, ei sitä ennen näin... Vaikka kaikki muu kallistuu, niin ainakin Intiaan pääsee nykyään halvemmalla kuin ennen, jihuu! Tai en mä pakettimatkoista tiedä kun viime vuodet ollaan aina reittilennoilla menty. Mä tykkään kun saa itse räätälöidä oman matkansa alusta loppuun ja voi kierrellä isosakin maassa hieman enempi, jotenkin jos menis pelkästään Goalle tuntuis se meille tylsältä vaikka ihanat rannathan siellä toki on. Rannat on Goassa parasta antia, mutta Goan ruoka ei ole ihan parhainta Intiassa, tykkään etelän mausteisemmasta enemmän. Mutta ruuasta ei saa valittaa, pitää olla tyytyväinen kun sitä edes saa, kaikille se ei ole itsestäänselvyys.