Oltiin viimeyö mökillä ja pentu tietty mukana. Pieni tarttee vielä ruokaa niin usein, että helpompi ottaa se mukaan, kuin järjestää joku ruokkimaan kotio. Tosin tänään ajeltiin kotiin tyhjentämään isompien kissojen hiekkavatia ja antamaan tuoretta vettä ja ruokaa kuivapapujen lisäksi. Kohta suuntaamme siis takaisin möksälle pikkukaveri taas mukana. Tottuuhan tässä samalla sitten automatkusteluunkin.

Eilen illalla katsottiin ties monettako kertaa Titanic elokuvaa. Meillä on mökillä telkka ja dvd-soitin, mutta telkkaa ei voi katella kun ei ole antennia asennettu... Toisaalta ihan hyvä, mökillä voi tehdä paljon muutakin kun katsella töllöä...

Pentu ilmiselvästi nautti mökkeilystä. Valjaat laitettiin ekaa kertaa ja ne häiritsivät suunnilleen muutaman sekunnin ja sitten kiinnostikin jo enemmän mitä kaikkea pihalla voi nähdä. Pentukun on, niin puolisen tuntia jaksoi kiinnostuneena kuljeskella ja sitten hyppäsi syliin nukkumaan. Siinä nukkui mirri sylissä kun grillailimme ja aina kun toinen meistä meni joko lisäämään saunaan puita tai hakemaan päämökistä jotain, niin kissaa vaihdettiin sylistä toiseen ja ei haitannut pikkuprinssiä lainkaan. Yön katti nukkuikin tiiviisti meidän kanssa sängyssä, eikä edes varpaitten kimppuun hyökännyt kertaakaan. Pelletteihin teki tarpeensa vaivatta eli mikrohiekan ja pelleteiden sekoitukseen ei tarvitse ryhtyä ja saan antaa jollekkin halukkaalle lähes täyden mikrohiekkapussin.

Mökkireissusta laitan ehkä kuvia kun jaksan alkaa siirtämään kamerasta koneelle. Nyt painumme takaisin mökille kun ilmakin on ihanan aurinkoinen. Palaamme asiaan huomenna.