Tai tarkemmin sanottuna kasvaa ne. Omppupuussa huomasin tänään sormenpään kokoisia omenanalkuja, kyllä se vielä kestää että niistä kasvaa syötävän kokoisia.

1639820.jpg

Tänään sai sitten pihaltamme kyytia yx jumalattoman- eli liian isoksi kasvanut pöheikkö. Olikohan nimi kuunlilja? Sellaisia vihreävalkoisia lehtiä, isoja... Aivan sama, mutta peitti koko kukkapenkin eli nyt se on lahjoitettu kolmeen eripaikkaan ja minä siirsin tilalle kolme yksittäin kasvavaa liljaa, jotka olivat tähän asti kasvaneet kukkaruukuissa.

Sitten piipahdettiin tätini luona synttärikaffeella. Saatiin oikein munavoita piirakoiden kanssa ja paljon muutakin (mm. säkillinen multaa...) mutta munavoi naistui tosi hyvälle kun sellaista harvoin meillä kotona tehdään.

Ai niin, helteillä paloi nurtsi ja nyt on hommattu oikein sadettaja sitten meillekkin. Vaikka näillä sateilla sitä ei kyllä tartte käyttää, mutta elän toivossa että aurinkoinen kesä vielä saapuu ja sitten on sadettajallekkin käyttöä. Tiedättehän millaista se on olla piha ilman sadettajaa...? ;oD