21.6.2007 (turstai)

Ihan kökkö päivä aamusta alkaen. Tiedättehän, niitä päiviä että itkettää oli siihen sitten syytä tai ei.Vettä ripotteli koko aamun ja heräsin jo ennen kahdeksaa kovaan meteliin. Siis sehän oli vain kovaäänistä puhetta, ei sen kummempaa, mutta sai mielen äreäksi kun siihen heräsi kesken ihanien unien...

Sitten poikkesi urakoitsija joka rakentaa sitä Ranjin vanhempien uutta taloa. Voi ei mikä äijä! Nariseva ja kova ääni, joka kuulosti kaiken lisäksi vielä vihaiselta. Totesin parhaaksi pysyä vielä hetken sängyn pohjalla. Mies on kuulemma kiireinen ja häntä on hankalaa saada keskustelemaan rakennustöiden edistymisestä. Empä lainkaan ihmettele "kiireellisyyttä", täälläkin hän istui lähes kolme tuntia, joista suurimman osan kuulemma keskittyi itsensä kehumiseen ja jäi sitten vielä syömäänkin, jooh... Eipä ollut mulla muuta tekemistä, joten eksyin parvekkeelle sadetta katselemaan.

Sitten tulivat Pradeep ja hänen nuorikkonsa kylään. Menivät naimisiin huhtikuussa eli näin tytön ensimmäistä kertaa. Jonkin ajan kuluttua en enää jaksanut yleistä hälinää ja vetäydyin makkariin lukemaan uutta Filmfarea ja tirsastamaan. Miksi muuten Intiassa on ihmisillä tapana puhua kaikki samaan aikaan? Kakofoninen älämölö...

Kolmen maissa otettiin riksha alle ja karattiin kahdestaan keskustaan etsimään rauhallisempaa paikkaa ja aikaa olla hetki keskenämme. Syömään Bimbis ravintolaan ja Music Worldiin. Yllätys oli suuri kun kauppaan oli taas ilmestynyt elokuvia myyntiin. Viime maaliskuussa dvd-elokuvat olivat Keralassa pannassa. Nyt olin taas jo normaali itseni ja aamuinen alakuloisuus oli voitettu. Elokuvia ostin 9kpl silkasta riemusta, halvin maksoi vaivaiset 90Rs eli jotain 1,70€. Musiikkiakin tarttui mukaan 4 ceedeellistä.

Kuudelta oli treffit Sudhan ja tyttöjen kanssa Broadwayllä. Mentiin katsomaan elokuvaa Jhoom Barabar Jhoom. Itse elokuva ei ollut kovinkaan kummoinen, mutta teatteritunnelma Intiassa on aina omaa luokkaansa. Tosin haluan kyllä nähdä tämän filmin vielä joskus textitettynä. Aina nimikkobiisin pyörähtäessä käyntiin katsomo heräsi ja lauloi mukana. Amitabh tuli ruutuun vain muutamassa biisissä eli eipä hän tässä kuvassa varsinaisesti näytellyt. Pääosissa heiluivat jr Bachchan ja Preity Zinta.

Filmin jälkeen lähdettiin Maraduun rikshalla. Vettä tuli kaatamalla ja minä olin pohkeitani myöten niin märkä että kun päästiin kotiin puristelin punteista vettä ja sitä tuli lorottamalla. Hyvä ettei kengät hukkuneet kadulla vellovaan veteen, sitä oli siis ihan oikeesti  lähes 10cm korkeudella kaduilla.                                                        699615.jpg Tässä kuvassa vettä ei vielä ole läheskään niin paljon kuin illalla tuli olemaan.