Nää päivät kun Ranji on töissä ja mä kotona on joko tosi aikaan saavia tai toisesta ääripäästä eikä mitään tuu tehtyä... Tänään onneksi sellainen päivä että sain vaihteen silmään ja jotain näkyvää aikaseks.

Posti toi ammusta kasan laskuja. Miksi kaikki suuremmat laskut aina tulee maksettavaksi samalle kuulle? Ihan typerää ja kauhistuttavaa, mutta ei auta kun kaivaa kuvetta. Nyt on koneen vieressä neljän kuukuaden sähkölasku, tv-lupa, luottokunnan lasku ja vakuutusmaksuja. Näiden lisäksi tietty kaikki kuukausittaiset laskut kuten yhtiövastike, känny- ja nettilaskut. Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee...

Koska suivaannuin moisista, niin jotain on saatava nyt pois kotoota, LOPULLISESTI. Nyt lähtee tietosanakirjasarja kirppikselle (16 osaa Spectrumeja, jotka painaa varmaan yli kilon kappale) ja iso osa aikanani rakkaudella keräämistäni Walt Disneyn koko illan klassikkoelokuvista. Helmet kyllä jätän itselleni vieläkin ja dvd;t, mutta vhs;sät saa lähteä. Listaampa tähän kirppikselle päätyvät elokuvat; Toystory, Pocahontas, Mulan. Hiidenpata, Kaunotar ja hirviö, Pieni merenneito, Herkules, Keisarin uudet kuviot, Aladdin ja varkaiden kuningas sekä ei Disneytä The day after tomorrow. Että goodbye vaan, kirjahyllystä siistiytyi pari hyllyä ja en aio lopettaa tähän!

Kahvitauko ohi ja kun on alkuun päästy niin antaa mennä vaan... jatkan tavaroiden poistoa.

Ai niin, soitin tänään äitini entiselle työkaverille joka tekee edelleen samaa duunia kun äitini joskus toistakymmentä vuotta sitten. Saan kateviä ja kestäviä A4 kokoisten papeririisien laatikoita ensi viikolla läjän, ne on tosi kätsyjä muutossa.