Tulipas katsottua bollywoodleffa todella pitkästä aikaa, miksen mukamas ole kerennyt...!?

Laaga Chunari Mein Daag on valmistunut vuonna 2007. Sen pääosissa esiintyvät mm. Rani Mukerjee, Konkona Sen Sharma, Abhishek Bachchan ja Kunal Kapoor. Imbd;ssa leffa on luokiteltu draamaksi ja sitähän se olikin, musiikkia oli aika vähän verraten niin moneen muuhun BW elokuvaan ja se oli ihan jees, paitsi kahdesta laulusta en niin syttynyt.

Mitäpä itse tarinasta? Juonen keskeisimmät henkilöt ovat sisarukset Badki (Rani) ja Chutki (konkana). Heidän perheellään on taloudellisia vaikeuksia ja Badki päättää lähtteä Mumbaihin tienaamaan perheelleen rahaa ja ollakseen se poika perheessään, jota isä ei ollut koskaan saanut.

Työpaikan saaminen Bombayssa osoittautuikin kuviteltua hankalammaksi ja Badki päätyi osittain pakonsanelemana, mutta myös vahingossa prostituutio-alalle. Muulta perheeltä tietoa salattiin, vain äiti oli jyvällä asiasta.

Muutama vuosi myöhemmin myös Chutki lähti Mumbaihin hyvän työn perässä, ansaitsihan isosiskokin siellä huimia summia rahaa... Eräänä päivänä Chutki sai tietää siskonsa uhrauksista. Miten sitten kävi, selviää katsomalla tämä elokuva, joka muuten kesti 140 minuuttia.

Minä tykkäsin tästä elokuvasta, se oli surullinen mutta ei liian, itse säilytin myös mielenkiintoni loppuun asti vaikka alkoihan siinä arvata mitä tuleman pitää... Olin tyytyväinen kun muutaman kuukauden tauon jälkeen yleensäkkään näin kotona bollywoodia. Ainahan voi olla etten olisi pitänyt tästä leffasta näin paljoa, mikäli olisin juuri sitä ennen katsellut lähiaikoina monta muuta bollyleffaa... Ainakin alussa oli joitain kauniisti kuvattuja kohtauksia, ihania värejä ja kokonaisuuksia.

1591847.jpg

1591846.jpg

Elokuvan viralliset kotisivut löytyy täältä.