Toivotaan että se nyt ainakin tälläkertaa on jo oikeasti ohi, eikä saa yllättäviä jatko-osia... Paljon ainakin meillä on Ranjin kanssa mietitty milloin kohteeksi valitaan Goa... siellähän tunnetusti on paljon turisteja. Jos Luoja suo, niin sitä ei kuitenkaan tule tapahtumaan. Ei nyt eikä tulevaisuudessa.

Terroristijahti ohi Mumbaissa

Julkaistu 29.11.2008 05:33 (päivitetty 10:34)
(EPA)

Terroristijahti on päättynyt Intian Mumbaissa. Poliisin mukaan kaikki Taj Mahal -hotellissa olleet terroristit on surmattu.

Hotellin hallinnasta käytiin kiivasta kamppailua pitkään. Viime tuntien aikana hotellilla syttyi tulipalo, ja silminnäkijät kuulivat räjähdysten ääniä ja laukauksia. Uutistoimistotietojen mukaan armeijan joukot ampuivat hotellilla kaksi tai kolme terroristia.

Operaatiota johtanut poliisipäällikkö on vahvistanut, että hotelli on nyt poliisin hallinnassa. Hän korostaa kuitenkin, että jokainen kerros ja huone on vielä tarkistettava.

Taistelut läheisessä Trident-Oberoi-hotellissa päättyivät jo eilen. Hotellissa majoittuneita vieraita on tänään päästetty hakemaan huoneisiin jääneitä tavaroitaan.

Iskuissa on viranomaisten mukaan kuollut jo 195 ihmistä. Lisäksi lähes 300 ihmistä on haavoittunut. Uhrien joukossa kerrotaan olevan ainakin 22 ulkomaalaista.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Lue lisää:

Kymmenen terroristia vastasi Mumbain iskuista

Mumbaissa kiihkeää laukausten vaihtoa

Mumbain terroristit saatu kukistettua, kuolleita jo lähes 200