juhannus! Vaikka lähtö juhannuskekkereille ei ollut mikään maailman iloisin, niin saatiinhan me mukava juhannus kuitenkin vietettyä. Syynä siihen oli ei mikään muu kuin seura, joka oli parasta A-luokkaa!

Päästiin mökille perjantaina noin kahden maissa, alkoi juuri sopivasti ripottaa vettäkin kun kaupungista starttasimme, mutta möksällä ei sitten satanut (ei silloin vielä...). Rens oli töissä ja tuli mökille vasta illalla kymmeneltä. Äitini ja Penakin ilostuttivat meitä muutaman tunnin seurallaan ja Tallen ja Jarmon kanssa aika meni niin rattoisasti että murheet sai oitis jäädä taka-alalle. Kiitos Talle teille kummallekkin, olette korvaamattomia ystäviä!!!

Perjantaina grillailut jäi, tuli kyllä viritettiin muutamaankin otteeseen mutta aina alkoi satamaan. Ei sitten harmita yhtään, ettei oltu missään festareilla märässä teltassa hytisemässä. Mökki on kuitenkin mökki, jossa on kunnon seinät ja yönkin saa nukkua oikeassa sängyssä.

Vaikkei grillaamaan päästy, niin ei kyllä nälkääkään nähty, siitä piti huolta kello 15;n ja 17;n kattaukset ja illalla takkaperunat (joista vasta hupia voikin saada aikaan... Jos tämä asia kiinnostaa niin kehoitan salasanan omistajia vierailemaan Tallen blogissa ja katsomaan juhannuskuvia...). Parit voileipäkakut tuhottiin suihimme hetkessä iltapäivän kuluessa.

Illalla sauna lämpeni ja pojjaat kävivät löylyissä. Yö venyi rupatellessa pitkään. Ranji läx taas töihin aamulla ennen seitsemää ja palasi puolilta päivin (siis lauantaina). Sitten saatiin jo grillattuakin, oli kasvis-herkkusienivartaita, loimulohta ja "lihasta"... ja pari nakkimakkaraa, kukaan ei ollut oikein makkaratuulella, kiintiöt ilmeisesti tullu syötyä täyteen jo tältä kesältä!? Siivottiin paikat, Ranji veti unta pollaan kun meni täksi yöksi taas töihin ja viiden maissa suunnattiin takaisin kaupunkia kohti. Mukavaa oli, vaikka jos ois ollu lämmintä=aurinkoista niin ois ollu vieläkin mukavampaa mikäli mahdollista. Muutama kuva vielä:

1664834.jpg           Vähän oli harmaa keli, mutta ei se menoa haitannut

1664878.jpg             Tämä puu on ollut mökkimme rannassa niin kauan kuin muistan näin vinossa asennossa

1664897.jpg             Lippukin liehui juhannuksen kunniaksi salossa

1664903.jpg              Tämän kuvan otin sisältä mökistä ikkunan läpi rantaan

1664906.jpg             Monta vuotta ollaan jo odoteltu tämän laiturin lahoavan...

1664914.jpg

1664890.jpg            Tässä on se reuhka, joka kaivettiin meidän takapihalta pois, vietiin sitten möksälle ja katsotaan kauanko elää ;o)