<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /> Miten ihmeessä odottavan aika on aina niin pitkää? Vielä kuukauden päivät ennenkuin saamme kissavauvamme kotiin.

Tein tänään huomion Laatista, hän on kovasti vanhentunut viimeisen puolen vuoden aikana. Tai olenhan sen huomannut varmaan ajan kuluessa, mutta tänään tajusin oikein kunnolla. Herra on nyt niin lepsuksi muuttunut, ettei enää paljoa mistään välitä. Tulee kyllä vieläkin viereen kehräämään mielellään ja nauttii kaikesta huomiosta minkä saa. Vaikea puhea sanoiksi mistä asian huomaa, mutta kyllä sen vaan huomaa, onhan meillä jo monen vuoden aikainen yhteinen polku tallattuna.  Onneksi ei kuitenkaan ole sairastunut mihinkään, että laiskotelkoon rauhassa vaan, hän on varmasti eläkepäivänsä ansainnut. Elämänsä aikana opettanut kolme uutta tulokasta kissojen tavoille ja silleen. Seuraavaksi tulee 16vee täyteen, että kyllä tuossa iässä saa jo vähän alkaakkin hidastelemaan. Toivonmukaan vielä monta tervettä vuotta edessä.

Funny Jokes Pictures of Giant Kitten in Dining Room Giant cat

Kun Lissu kissamme jouduttiin lopettamaan pari vuotta sitten, tein lujan päätöksen olla ottamatta enää toista kissaa... Päätös piti vajaan vuoden ja sitten tuli Tiiti... ja pian tulee "Omni": Kyllä mun johonkin kohtalon kirjaan on kirjoitettu, että minä en koskaan tule liikkuumaan vaatteissa joissa ei ole eläinten karvoja. Sitäpaitsi en osaa kyllä kuvitellakkaan elämää ilman lemmikkiä, mikä minun tapauksessani tarkoittaa kissaa tai koiraa. Pelkään nykyisin kaikkia kissaa pienempiä otuksia, varsinkin jyrsijöitä vaikka niitäkin on aikojen saatossa ollut monia (hamstereita ja marsuja). Isot eläimet ovat humaavia... nooh, kissat ja koirat tämän mittapuun mukaan ovat varsin pieniä, mutta eihän meillä norsukaan voisi asua... Tätä lähden nyt pohtimaan peiton alle.